Kamperen, eindelijk!

Posted on May 29, 2013 | 1 comment

Kamperen, eindelijk!

Normaalgezien hadden we voorzien om vorige week al te kamperen in Zilvermeer maar gezien het weer verkozen we een trekkershut. Smilla bleef aandringen om in de tent te slapen dus riskeerden we het deze week wel, hoewel het weer niet helemaal aan onze kant was. Ik sliep de tweede nacht met mijn jas aan (Dominique). Het was ‘s nachts 2 graden. Onze tent heeft onze gezinstest doorstaan: ruim, hoog, licht (5,5kg), 2 kamers, perfect! Terranova laserspace 5.

debiezen

1 Comment

 1. dag Miro.
  WIJ missen jou.
  De circusvoorstelling was heel leuk!
  Je had aliyah moeten zien op het circus.
  Het was echt leuk!
  Groetjes vanuit de klas.
  Safi en Aya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *